Buscar i comprar Guía de compra
¿Alguna duda sobre la compra de billetes? Aquí explicamos al detalle cada paso.
paso 1
  1. Si us plau, introdueix l’Origen i la Destinació del viatge. Si el nom o les inicials que has introduït coincideixen amb més d’una localitat, es mostraran les coincidències a través d’un menú desplegable perquè seleccionis l’opció correcta. Igualment, podràs utilitzar el llistat de províncies i localitats que apareix a sota de l’epígraf “Veure llistat”.
  2. Defineix la data d’anada. Si el viatge és d’anada i tornada, serà indispensable definir també la data de tornada. Per a viatges d’anada amb tornada oberta, selecciona l’opció “Anada/tornada oberta”. Per a introduir la(es) data(es) del viatge pots utilitzar el calendari o introduir directament les dades amb el format DD/MM/AAAA.
  3. Defineix el nombre de viatgers utilitzant el desplegable corresponent. S’ admeten fins a 5 viatgers en una transacció i, per defecte, s’assumeix el valor “1”
  4. Prem el botó CONTINUAR per a començar el procés de compra o consultar els horaris disponibles.2012 (c) Movelia Tecnologías, S.L. | Calle Santa Leonor, 65 (Avalon parque empresarial, Edificio A) 28037 Madrid | Teléfono: 902 64 64 28 | info@movelia.es | C.I.F: B-83038539