Movelia ¿Quiénes somos?
La primera web de venda de bitllets d’autobús

Movelia neix l’any 2001 com la primera Central de Compra de bitllets d’autobús per Internet, amb el suport del Ministeri de Ciència i Tecnologia, del Ministeri de Foment, i de les principals companyies de transport de viatgers per carretera.

Més de 23 operadors de transport integrats en una única plataforma.

Actualment, Movelia està integrada per 23 operadors de transport que representen a més de 70 empreses, el que ens permet oferir-te més de 55.000 combinacions possibles de trajectes.

Escull l’alternativa que més s’ajusti a les teves necessitats

Si sollicites un trajecte que no es pot realitzar de manera directa, el nostre sistema cerca automàticament totes les alternatives possibles, de manera que puguis escollir la que més s’ajusta a les teves necessitats.

Rapidesa i claredat en les transaccions

Tot i que es tracti de la compra de diversos bitllets en diferents empreses de transport, el servei de finestreta única que ofereix Movelia simplifica i agilitza els processos de compra de serveis combinats en una única transacció, ràpida i clara.

Movelia és la solució perfecta per a planificar el teu viatge en autobús

Si tens qualsevol dubte, abans i durant el viatge,  el nostre Departament d’Atenció al client, (902 33 55 33) t’ajudarà en tot el que necessitis.

Terminal


2012 (c) Movelia Tecnologías, S.L. | Calle Santa Leonor, 65 (Avalon parque empresarial, Edificio A) 28037 Madrid | Teléfono: 902 64 64 28 | info@movelia.es | C.I.F: B-83038539