Movelia ¿Por qué Movelia?
Es fàcil, còmode i ràpid.

Sense esperes innecessàries en taquilla. Directament des del teu ordinador. El procés de compra en Movelia és molt senzill. En pocs segons disposaràs de tota la informació relativa al trajecte sollicitat: horaris disponibles, itineraris, tarifes i les possibles promocions de les que et pots beneficiar.

Tu tries la plaça

El nostre sistema et permet visualitzar les places disponibles en l’autobús en el que viatjaràs. Ningú millor que tu per escollir la plaça que prefereixis.

Pagament segur

Movelia ha implantat en el seu sistema els protocols internacionals per a les transaccions segures a través d’Internet. D’aquesta manera, quan es processi la transacció, es podrà garantir que l’usuari de la targeta és el legítim titular de la mateixa i s’evitaran possibles usos  indeguts de les targetes financeres
 

Directament a l’autobús.

Amb  el bitllet electrònic pots dirigir-te directament a l’autobús. Només cal que mostris el teu bitllet i el DNI al conductor.

Terminal


2012 (c) Movelia Tecnologías, S.L. | Calle Santa Leonor, 65 (Avalon parque empresarial, Edificio A) 28037 Madrid | Teléfono: 902 64 64 28 | info@movelia.es | C.I.F: B-83038539